Commercieel gebouw te MAASMECHELEN

€ 2.990

Adres
:
Koninginnelaan 68, 3630 MAASMECHELEN
Bouwjaar
:
2002
Staat
:
Direct bewoonbaar
Bebouwde oppervlakte
:
618 m²
Bewoonbare oppervlakte
:
413 m²
Grondoppervlakte
:
3729 m²
Perceel breedte
:
93 m
Voorgevel breedte
:
28 m
Aantal toiletten
:
1
Beschikbaarheid
:
Overeen te komen
Prijs
:
€ 2.990
Kadastrale gegevens
:
4D866D
Lasten huurder
:
€ 150
Commentaar
:
Gemeenschappelijke lasten: kosten syndicus, blokpolis, onderhoud tuin, herstellingen ...De onroerende voorheffing bedraagt 4000,00 € per jaar ten laste van de huurder.
De totale kosten van uw aankoop berekenen: klik hier.
Type keuken
:
Enkel kasten
Type dak
:
Koepeldak
Dakbedekking
:
Andere
Verwarming
:
CV op lucht
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting water
:
Ja
Comfort binnen
:
Alarm
Aangepast aan mindervaliden
Oriëntatie tuin
:
West
Kelderverdiep
Verdieping -1
:
260 m²
Gelijkvloers
Gelijkvloers
:
620 m²
Omschrijving

Volledig afgewerkt, modern en instapklaar pand  geschikt voor klein- en groothandel, kantoren, dienstensector, vrije beroepen (advocaten, kinesisten, dokters, boekhouders, medische specialisaties...), kunstgalerij, internetbedrijf en interimkantoren ..., gelegen Koninginnelaan 68 te 3630 Maasmechelen, te midden van het handelscentrum te Eisden op wandelafstand van shoppingcentrum M2 (met o.a. Action, Brantano, Torfs, C&A, JBC, H&M, Hema, Esprit, Gamma, Eldi, Mcdonalds, Aldi, Carrefour), recht tegenover Lidl, ToyChamp, Pizzahut, Zeeman en Matrassenkoning, naast Electro Meertens, Poldi Sport, Obsis, New Paris Londres, Fashionpoint en service flats (zorgcentrum) "De Mispelaer".   

Op +- 2 minuten hiervandaan ligt het "Outlet Center Maasmechelen Village" met meer dan 200 merkenwinkels en -last but not least- Decathlon, Connecterra (met toegangspoort Nationaal Park Hoge Kempen) en Euroscoop. De autostrade E314 is gelegen op enkele minuten van het handelscentrum met uitvalswegen naar Maastricht - Keulen of Antwerpen - Brussel.

 

De totale ruimte telt 413 m² (handelsruimte en magazijn) met een etalage van 26 lm. Op het gelijkvloers bevindt zich een grote open ruimte van +-230 m², een kantoor, magazijnruimte, een kleine keuken en de ruimte voor de verwarming. Op de benedenverdieping is er een magazijn van 119 m² bereikbaar via een trap en een grote goederenlift van 300 cm x 130 cm.

Er is veel lichtinval gezien de grote glaspartijen van de etalage met gelaagd glas en de grote inkompartij. Bijkomend is er nog de ingang langs het magazijn en een nooduitgang aan de voorzijde. Alle nutsvoorzieningen (Elektriciteit en verlichting met dubbele voorzieningen , water, gas, internet, verwarming (Reznor heteluchtblazer op aardgas)en telefoonaansluitingen) zijn aanwezig.

Verdere voordelen :

-voorzien van een alarminstallatie,

-er ligt een een gepolierde betonvloer,

-de muren zijn strak geverfd.

-de ruime parkeermogelijkheden

De ruime parkeermogelijkheden (+- 40), behorende bij de locatie zelf, zijn een belangrijke troef. Verder zijn er extra parkeermogelijkheden achter de locatie en of op het naastliggend perceel.

Het gebied rond de Koninginnelaan is in volle expansie en daarom een investering die loont, ook als verhuur. Het is één van de weinige panden in de straat met dergelijke parkeermogelijkheden.  

Vraag gerust voor meer info. Bel vrijblijvend naar GSM 0476 959 958.

 

Kelder

Verdieping -1 Oppervlakte: 119m²  (gepolierde betonvloer:grijs)

Gelijkvloers

Gelijkvloers Oppervlakte: 294m²  (gepolierde betonvloer: zwart)

 

 

 

Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat